შენახვა


გადაგზავნა

დაკომენტარება

მესხეთში გავრცელებულ ცომეულის ნაირსახეობებს შორის ერთ–ერთი ყველაზე პოპულარული თუთმაჯია. ნახეთ როგორ მზადდება წვნიანი კერძი, რომელიც თითქმის ყველა მესხურ ოჯახში სასურველი ვახშამია.

მულტიმედია
წყარო:  სამხრეთის კარიბჭე / http://sknews.ge/ 
სტატიაში გამოქვეყნებულ მასალაზე პასუხისმგებელია ავტორი გამოცემა
ინფორმაციის გავრცელებას უზრუნველყოფს სააგენტო REGIONS.GE
 13 დეკემბერი 2018
მომზადების წესი:
დასაკომენტარებლად გთხოვთ გაიაროთ ავტორიზაცია/რეგისტრაცია